Welkom!

Ik ben Jeroen de Beer, een professioneel fulltime bodybuilding en fitness fotograaf in Tilburg.

Ik heb mijn eigen studio van 270 m2 met daarin verschillende settings, waaronder een stuk sportschool van meer dan 100m2. Dit betekent dat je ook in gym-setting ongestoord, zonder pottenkijkers of tijdsdruk bij me op de foto kunt!

Ik denk niet dat je ooit een echt goede bodybuilding of fitness fotograaf kunt zijn als je zelf niet gek bent op de sport! Weten hoe spieren het best uit komen door te spelen met licht en het actief kunnen helpen poseren tijdens een shoot is echt een meerwaarde en zorgt er voor dat jullie er uit zien op de foto’s zoals je verdient: zo goed mogelijk, want daar ben je al die tijd al voor bezig!

Zelf train ik ook al zo’n 10 jaar vol enthousiasme en ik heb enkele atleten begeleid voor de flexcup (SAP cup).

Tijdens mijn studie psychologie aan de universiteit heb ik de krachtsportvereniging voor studenten in Tilburg opgericht en daar maandelijks science-based clinics over voeding en training gegeven.

Het mooiste aan mijn beroep vind ik dat ik mensen kan laten zien waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Je ziet jezelf elke dag in de spiegel en hebt op een gegeven moment geen reëel beeld meer van je fysiek, op een foto zie je vaak pas hoe ontzettend goed je er uit ziet! Foto’s zijn bovendien een mooie manier om je shape te vereeuwigen en een schitterend aandenken voor later. Ik vind het prachtig om te zien hoe emotioneel mensen kunnen worden na het zien van het resultaat en zich eindelijk te realiseren hoe goed ze er bij staan!

Inmiddels ben ik de vaste fotograaf voor verschillende fitness gerelateerde webshops, heb de zakelijke foto’s mogen schieten voor de websites van ontzettend veel PT’ers en ben de bekendste fotograaf om naartoe te gaan als je een wedstrijdatleet bent.

Dat betekent niet dat je niet op de foto kunt komen als je geen wedstrijden meedoet of een laagje vet hebt, ik vind het leuk om iedereen die trots is op zijn huidige shape te helpen aan de mooiste foto’s. Dus OOK als je bijvoorbeeld veel bent afgevallen/meer in de fitness wereld wilt gaan doen of het gewoon leuk vindt om op de foto te gaan.

Je hebt dan ook helemaal geen ervaring nodig om langs te komen, sterker nog, dat heeft bijna niemand! Ik help iedereen met de juiste houdingen en geef aanwijzingen tijdens het fotograferen. Je hoeft dus niet bang te zijn om awkward voor een camera te staan en zelf maar iets te moeten doen 😉

Als je graag voorbeelden wilt zien van mijn werk verwijs ik je graag door naar mijn Instagram pagina, waar ik vrijwel dagelijks nieuwe foto’s op zet.

Ik vind het belangrijk om zo open mogelijk over de prijzen te zijn; iedereen betaalt hetzelfde en je weet waar je aan toe bent!

Ik ben super gepassioneerd over mijn beroep en bodybuilding, en ik wil DE fitness fotograaf van Nederland zijn!

Wil je meer weten over wat je kunt verwachten bij een Bodybuilding & Fitness shoot bij mij? Klik dan hier!

Kijk voor de verschillende mogelijkheden bij: prijzen

Wil je je ideeën bespreken of een gesprek over de mogelijkheden? Kijk dan bij Contact