Prijzen

Studioshoot

€ 599

Lingerie shoot

€ 599

Gymshoot

€ 599

Outdoor shoot

€ 599

Combi-shoot

€ 749

Duo-shoot

vanaf € 599

 

Geinteresseerd? Klik hier en maak nu een afspraak!

 

Wat zijn studioshoots?

Studioshoots zijn foto’s met een effen achtergrond (bijvoorbeeld wit/grijs of zwart). Dit zijn vooral geposeerde foto’s waar de nadruk ligt op het lijf en de uitstraling, waar je bij gymshoots meer een sport omgeving/setting hebt. Denk bij studiofoto’s bijvoorbeeld aan covers van bladen.

Foto’s in slaapkamer-setting vallen ook onder de studioprijzen. Ik heb een bed in mijn studio staan en bijvoorbeeld een raam met gordijnen waar erg mooie foto’s bij gemaakt kunnen worden. Bij een studioshoot incl 5 foto’s moet je een keuze maken tussen studio of slaapkamer setting, bij een shoot met 10 foto’s kunnen we een combinatie doen.

Voorbeelden van dit soort foto’s kun je vinden op mijn Instagram pagina.

 

Wat zijn gymshoots?

Gymshoots zijn foto’s in een sportschool-setting. Hier kun je dus bijvoorbeeld een oefening uitvoeren, met dumbells voor de spiegel staan of tegen een apparaat leunen.

Voorbeelden van dit soort foto’s kun je vinden op mijn Instagram pagina.

 

Hoeveel betaal ik voor extra foto’s?

Eventuele extra foto’s kosten 30 euro per stuk.

 

Kan ik van tevoren ook opwarmen?

Natuurlijk! Ik heb alles klaar staan om op te warmen dus je hoeft niets zelf mee te nemen. De opwarmtijd wordt niet meegerekend met de bovenstaande shoot-tijden.

 

Wat kan ik verder verwachten?

Dat is een goede vraag en ik snap dat je graag meer wilt weten! Klik hiervoor door naar de pagina verwachtingen!

 

Krijg ik ook de onbewerkte foto’s van een shoot?

Nee, je krijgt bij mij alleen de bewerkte foto’s mee. Als ik een foto maak heb ik een beeld in mijn hoofd van hoe die foto er uit moet komen te zien en voor dat beeld is bewerking nodig. Ik ben per foto gemiddeld nog een half uur tot een uur bezig om er van te maken wat ik in gedachten had toen ik de foto maakte en wil dat dat de foto’s zijn die mensen te zien krijgen; mijn beste werk.

Mocht je er op staan ook de onbewerkte foto’s mee te krijgen, dan kun je deze kopen voor 300€ extra, maar ik raad iedereen aan daar meer bewerkte foto’s voor te kopen, ik denk dat je daar uiteindelijk blijer mee bent.

 

Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in!